Goudvissen 1
Koop daarom mooie volwassen goudvissen. Ze zijn gepassioneerd door het leven en zitten niet in de verste hoek van het aquarium. Koop geen vissen die verbogen, misvormd of drijvend op hun rug zijn.

Goudvis kooptips 2
Vis kopen is vaak een emotioneel proces omdat je besluit goudvissen te houden, je een goudvisaquarium hebt geïnstalleerd en je wilt er goudvissen in houden. Het liefst vandaag. Dan kun je de eerste goudvis kopen die je ziet. Maar ik waarschuw je, doe dat niet.

Goudvis kooptips 3
Er is zoveel moois te koop dat het de moeite waard is om eerst even rond te kijken. Bezoek exposities die goudvissen tentoonstellen, praat met fokkers die u met trots kennis kunnen laten maken met hun vissen, en alleen als u zeker weet wat u wilt. Koop ze dan, al zijn ze wel wat duurder dan je zou denken. Dan krijg je er geen spijt van.

Goudvistip kopen 4
Er is ook een eenmalige aankoop van het aantal goudvissen dat u wilt houden. Zo stop je niet steeds nieuwe goudvissen in een functionerend goudvisaquarium. Elke keer dat je een vis koopt, loop je het risico een ziekte bij je te dragen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.