1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Over Ons

 

De Goudvis Club is een jong restaurant in hartje Amsterdam dat voor de volle glorie van vis gaat. In het pand van een voormalige gaarkeuken bieden wij een eerlijke maaltijd waarbij we gebruik maken van duurzaam gevangen en MSC-gecertificeerde vis en zeevruchten. In ons open en lichte restaurant heeft de informele maar correcte bediening de gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Om zoveel mogelijk gebruik te maken van seizoensgebonden producten passen wij regelmatig onze menukaart aan en bieden we wekelijks een ander drie- en viergangen menu aan.

De draaiende motor achter de Goudvis Club wordt gevormd door chefs Hans Göbbels en Andreas Schrijvers, die samen met hun passie voor vis en eerlijk eten met mooie smaken zorgen dat alle gerechten tot in de details kloppen. Het keukenteam en ons bedienend personeel onder leiding van maître Rob de Witte, die u graag adviseert over een mooie bijpassende wijn, verzorgen uw avond tot in de puntjes met uw tevredenheid als ultieme beloning!

De Goudvis Club biedt de ideale start van een avond uit in hartje Amsterdam of een ontspannen afsluiting van de dag. Of u nou uitgebreid wilt tafelen onder het genot van mooie wijnen en cocktails, even snel een hapje wilt eten voorafgaand aan een concert bij buurman Bitterzoet, of gezellig een drankje wilt komen drinken met vrienden voordat u op stap gaat, onze bediening en keuken staan klaar om aan uw wens te voldoen. 

Hopelijk tot snel!

 

De Goudvis Club is a recently opened seafood restaurant in central Amsterdam, within walking distance from Central Station and Dam square. Located in a former soup kitchen, we serve MSC-certified fish and seafood in an open and informal setting. To ensure the best possible quality, we use sustainably caught fish and locally grown products, creating interesting combinations of local flavors that keep contemporary Dutch quisine up to date. Since we use mostly seasonal products we change the entire contents of our menu every three months. 

The driving force behind de Goudvis Club is our kitchen team. Chefs Hans Göbbels and Andreas Schrijvers combine their passion for seafood and classic, yet elegant combinations of flavors in order to provide you a meal to remember. Together with our service staff, lead by maître Rob de Witte, who is more than happy to advise a matching glass of wine, we will do our very best to deliver, with your satisfaction as the ultimate reward!

De Goudvis Club offers a relaxing environment providing the perfect start of an evening or the end of a day of sightseeing or business in Amsterdam. Whether you would like to wine and dine extensively or with to have a quick bite in advance of a concert at neighbor Bitterzoet, we are ready make your evening into a success.

We hope to welcome you soon!

 

De Goudvis Club

De Goudvis Club
Spuistraat 4
1012 TS Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 020 - 737 21 21

Delen

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Google 

Volgen

facebook  twitter

Openingstijden

Openingstijden
Ma Gesloten
Di - Do 18.00 – 22.30
Vr + Za 18.00 – 1.00
Zo Gesloten

keuken geopend van 18.00 tot 22.30

weekends 18.00 tot 23.00

  • goudvis01.png
  • goudvis02.png
  • goudvis03.png