1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Menu

Voorgerechten | Starters

Rijk gevulde vissoep met rivierkreeft, gamba, coquille st. Jacques en witvis
Richly filled fish soup with crayfish, prawn, scallop and white fish
14,50

Garnalen uit de wok, gemarineerd in knoflook, chilipepers en gember
Stir-fried prawns, marinated in garlic, chili peppers and ginger
12,50

Halve kreeft geserveerd op kamertemperatuur met citroenmayonnaise
Half lobster served at room temperature with citrus mayonnaise
19,50

Salade met krokant buikspek, rivierkreeft en klassieke dressing
Salad with crispy pork belly, crayfish and classic dressing
14,50

Romige soep van aardappel en gepofte knoflook
Creamy soup of potato and roasted garlic
7,50

Plankje voor twee met verschillende soorten vis, zeevruchten en brood
Two person platter with different kinds of fish, seafood and bread
19,50

Ceviche van coquilles st. Jacques met crème van geroosterde puntpaprika
Scallop ceviche with cream of roasted sweet peppers
12,50

10 gram steurkaviaar op klassieke wijze geserveerd met blini’s en crème fraîche
10 grams of sturgeon caviar served the classic way with blinis and crème fraîche
37,50


Oesters | Oysters

Fines des Quatres Saisons
3,- per shell
Zeeuwse Platte | Dutch Bélons
4,- per shell
Roch V’Iannec
3,50 per shell
Renart Boulon Grandeur
4,- per shell
Spéciales Gillardeau
4,50 per shell

Proefplateau 5 oesters | 5 oysters tasting platter
17,50 p.p.


Hoofdgerechten | Main courses

Krokant gebakken zalm met mousseline van spinazie, bospeen, mosterdsaus en gerookt aardappelschuim
Crispy pan-fried salmon with mousseline of spinach, carrot, mustard sauce and smoked potato foam
19,50

Zeewolf in pancetta gerold met  paddestoelen, truffel linguine en Beurre Blanc van rozemarijn
Catfish rolled in pancetta with mushrooms, truffle linguine and rosemary Beurre Blanc
22,50

Hele zeebaars in zoutkorst gebakken, geserveerd met frites en salade (±30min)
Whole sea bass baked in salt crust, served with fries and salad (±30min)
29,50

Hele kreeft met gebakken spinazie, risotto en Beurre Café de Paris
Whole lobster with fried spinach, risotto and Beurre Café de Paris
39,50

Surf en turf van halve kreeft en rib-eye met gebakken spinazie, risotto en Beurre Café de Paris
Surf and turf of half lobster and rib eye steak with fried spinach, risotto and Beurre Café de Paris
39,50

Rib-eye met hutspot, paddestoelen en Jus de Veau van gekarameliseerde uien
Rib eye steak with traditional “hutspot”, mushrooms and Jus de Veau of caramelised onions
24,50

Risotto met gepofte pompoen, enoki paddestoelen en saus van pompoen
Risotto with roasted pumpkin, enoki mushrooms and sauce of pumpkin
21,50



Weekmenu | Weekly tasting menu



Wekelijks serveren wij een wisselend menu van drie of vier gangen, laat u zich verrassen door onze chefs!


We serve a new three or four course menu every week. Let yourself be surprised by our chefs!

Drie gangen | courses 34,50


Vier gangen | courses 39,50


Bijpassend wijnarrangement 6,50 per gang


Wine pairing 6,50 per course

De Goudvis Club

De Goudvis Club
Spuistraat 4
1012 TS Amsterdam
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 020 - 737 21 21

keuken

Delen

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin Share to Myspace Share to Google 

Volgen

facebook  twitter